Stoiska gastronomiczne to propozycja głównie dla osób, które chcą prowadzić swój biznes w centrach handlowych lub pasażach. Nie ma ograniczeń przy planowaniu ich wielkości i wyposażenia. Możemy z nich sprzedawać hot-dogi, gotowaną kukurydzę, zimne i gorące napoje, a nawet naleśniki, gofry i lody. Najpopularniejsze są stoiska do sprzedaży kawy, ale prawdziwą furorę robią wyspy i stoiska do sprzedaży lodów.
Szczególnie polecamy mobilne lodziarnie w stylu retro. Bardzo dużym zainteresowaniem cieszą się również stoiska do sprzedaży świeżych sałatek.
Wasze mobilne stoisko ograniczone tylko wyobraźnią może się stać samodzielnym punktem sprzedaży wyposażonym w niezbędne moduły sanitarne, instalacje gazową lub elektryczną.
Standardowe wyposażenie :
- miejsce na urządzenia gastronomiczne
- szuflada kasowa
- kółka, 2 hamowane, 2 skrętne
- moduł sanitarny
Dodatkowym wyposażeniem może być m.in.:
- dowolne urządzenie gastronomiczne
- baldachim, parasol lub inne zadaszenie
- oklejenie folią UV według indywidualnego projektu graficznego
- komplet pojemników GN 1/6 na dodatki
- dyspensery do sosów
Alternatywą dla standardowych standów może być nasz stand retro, który z pewnością przyciągnie uwagę potencjalnych klientów. Stoisko w stylu retro nadaje się świetnie do sprzedaży lodów, kawy, herbaty lub gofrów, ale sprawdzi się również w każdej innej gastronomii.
Podstawowa wersja tego standu nie posiada zabudowy meblowej, tak więc możemy ją zaprojektować indywidualnie pod klienta i zaproponować np. sam blat ze stali nierdzewnej lub kilka dodatkowych półek oraz szafek.
Jeśli nasza oferta spotkała się z Twoim zainteresowaniem zapraszamy do kontaktu.