• PolskiPolski
    • PolskiPolski
    • EnglishEnglish
    • DeutschDeutsch
    • TürkçeTürkçe
    • FrançaisFrançais
    • RomânăRomână
  • Nasza oferta
  • Salon sprzedaży
  • Wyposażenie
  • Wykonanie
  • Galeria
  • Zobacz wiecej
    • NOWOŚĆ Modern Line Trailer
    • Autobus Double Decker
    • Renowacja przyczep, pojazdów gastronomicznych
    • Citroen HY – Zabudowa na samochodzie
  • Katalogi
  • Wynajem przyczep
  • Serwis
  • Kontakt
  • Blog
  • Allegro
  • Autoline
  • Ebay
Producent przyczep gastronomicznych - BMgrupa
Przyczepy gastronomiczne
  • BMgrupa
  • »
  • Bez kategorii
  • »
  • Imprezy masowe

Imprezy masowe

7 maja 2018RedaktorBez kategoriiBrak komentarzy

Wiosna, Wiosna, a może to już lato… a zatem robi się coraz cieplej, sezon zbliża się wielkimi krokami i niedługo miasta i wakacyjne kurorty wypełnią się ludźmi cieszącymi się dniami wolnymi, wakacjami i urlopami. Już teraz zaczynają się imprezy plenerowe wszelkiego rodzaju koncerty, pikniki, wydarzenia sportowe, festyny i festiwale. Z tego powodu nie jeden skosztuje różnego rodzaju smakołyków z mobilnej kuchni na kółkach. Przyczepy gastronomiczne oraz Food trucki, cieszą się coraz większą popularnością również w Polsce. Festiwale food trucków, pikniki rodzinne  to świetny pomysł na spędzenie czasu wolnego z paczką znajomych czy w gronie rodziny.

Bubble Bus

 

Do serwowania potraw najlepiej posłużą przyczepy gastronomiczne i specjalne zabudowy na pojazdach wyposażone w najlepsze urządzenia gastronomiczne, Wysokiej jakości , grille gazowe, frytownice, woki, urządzenia chłodnicze, lady i witryny oraz bary sałatkowe. W tak wyposażonej mobilnej kuchni każdy kucharz zadowoli, nawet najbardziej wymagającego smakosza.

Jedną z największych zalet „samochodów restauracji” jest to, że mogą podążać za klientem. Nie musimy się martwić o złą lokalizację, wysoki czynsz dzierżawny, ponieważ w przypadku słabej miejscówki zawsze możemy zmienić miejsce nie martwiąc się o to , że zamroziliśmy kapitał w lokalu. Przyczepy gastronomiczne są wielką szansą na dotarcie do nowych obszarów działania i nowych klientów. Dla właścicieli mobilnych punktów wpływa to bezpośrednio na zwiększenie dochodów.

Redaktor
Poprzedni wpis Eko-trendy w mobilnej gastronomii Następny wpis Świat food trucków fit&fat

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Ostatnie wpisy

  • Food trucki w czasach pandemii. Jak karmić ludzi dobrze i bezpiecznie?
  • Wege food truck. Coraz więcej roślinożerców!
  • Lato z foodtruckowym jedzeniem. Pomysły na słoneczne dania w przyczepach gastronomicznych
  • Legalne parkowanie food trucka. Jak nie zapłacić mandatu?
  • (Nie)zwykła mobilna lodziarnia. Lody nie z tej ziemi!

Najnowsze komentarze

    Email
    Facebook
    Twitter
    YouTube

    Kontakt z nami

    86-050 Solec Kujawski, ul. Torunska 39F, POLAND
    tel.: +48 510 100 261 +52 387 16 99
    info@bmgrupa.pl

    biznesdowynajecia.pl

    Citroen HY
    Citroen HY
    Modern Line